SwipeClean ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız veya geri bildirim paylaşmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
E-posta: [email protected]
Destek taleplerinizde mümkünse aşağıdaki bilgileri paylaşın:
Hayır. Fotoğraflarınız cihazınızda işlenir ve SwipeClean tarafından herhangi bir sunucuya yüklenmez.
Hayır. Sola kaydırılan fotoğraflar önce silme listesine eklenir. Fotoğrafları silmeden önce tekrar gözden geçirebilir ve işlemi onaylayabilirsiniz.
Fotoğraflar iOS tarafından Son Silinenler albümüne taşınabilir. Geri yükleme işlemleri Apple Photos uygulaması üzerinden yapılır.
iPhone'da:
Ayarlar → Gizlilik ve Güvenlik → Fotoğraflar → SwipeClean